onsdag den 13. februar 2013

Tæpper
Så fik jeg lige lidt hjælp til at få lagt billeder ind igen, det kan jeg altså ikke finde ud af selv - endnu - men jeg har været lidt flittig her på det sidste og fået lavet en masse ting fra UFO-kassen færdig. Det er dejligt.Tæppet der har fået kanter på er Mariannes månedsprojekt.
Jeg fik også en juledug fra Bankegårdens patchwork syet i hånden.Bakkeservietten fik jeg foræret af en, der ikke syr selv men havde fået den i en lykkepose.Før jul gik jeg igang med et tæppe af restefirkanter, det skulle være et langtidsprojekt. 1328 firkanter var riet på pap, men nu er toppen færdig, og jeg synes resultatet er blevet flot. Mønsteret fandt jeg i D P jubilæumsbog med 25 opskrifter.Grydelapperne er prøver, jeg har syet engang, og som bare lå i kassen, men nu blev de endelig færdige.Dækkeservietterne skulle have været brugt til jul, det hele var klippet, men jeg nåede ikke at sy dem. Nu er de blevet færdige, der blev 11 stk. af hjertestoffet, så lidt har jeg da fået lavet.

men ellers får jeg da strikket lidt sokker, når nu vejret ikke er at komme ud i. Det er for koldt og glat.

Mange hilsner og have en god dag.
Birthe

4 kommentarer:

 1. Kære flittige Birthe. Det er nogle meget flotte ting du har fået færdig. Så er der plads til noget nyt. :) og det er en god ting.
  Held og lykke.
  Knus fra Kirsten

  SvarSlet
 2. Hej Birthe
  Wauw .... er du da tov'lig du har haft travlt ...
  vildt vildt vildt flotte ting du har fået lavet ... Dit langtids/reste projekt er jeg meget vild med .... og dit månedstæppet er virklelig også blevet smukt :)
  knus♥
  ps. dejligt du fik hjælp til billederne

  SvarSlet
 3. Sikke mange fine tig du har fået lavet.
  Du er godt nok flittig.
  Skønne tæpper, jeg kan især godt lide det
  sorte.

  SvarSlet
 4. Hvor har du været flittig. Det må være dejligt at få tømt ud i UFO kassen
  Syhilsner fra Esther

  SvarSlet